Dé gereedschappen leverancier voor kleine en grote bedrijven

Een echte one-stop-shop

VD Gereedschappen is een toonaangevende machine- en gereedschappen leverancier voor kritische professionals. De bouwsector, industriële bedrijven en kmo’s behoren tot onze vaste klanten. Met kwalitatieve producten, een ruim aanbod, competitieve prijzen en een flexibele after-service hebben we alles in huis om kleine en grote bedrijven een totale service te bieden.

Met een breed assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen, werkkledij, machines, gereedschap en toebehoren van verschillende topmerken, kunt u uw medewerkers van kop tot teen uitrusten en beschermen. Ruime voorraden, 2 fysieke vestigingen én onze Toolboy webshop zorgen voor vlotte bestellingen en snelle leveringen. Onze vertegenwoordigers komen bovendien met plezier bij u langs om u bij uw keuzes te adviseren en een maatwerk prijsofferte of bestek op te maken.

2 vestigingen én een gereedschappen webshop

Met vestigingen in Zwalm en Wetteren zijn we lokaal goed vertegenwoordigd in Oost-Vlaanderen. Onze groothandels hebben ook ruime openingsuren zodat uw medewerkers ook op weg naar het werk of de werf kunnen binnenspringen om materiaal op te pikken. We zetten zelfs koffie voor hen klaar. Bestellingen op het bedrijf laten leveren kan uiteraard ook en zelfs spoedleveringen op de werf zijn op aanvraag mogelijk.

Zwalm

Hundelgemsebaan 85
9630 Zwalm
+32 (0)55 49 97 63
info@vdgereedschappen.be

ma t/m vr: 8:00 – 12:00 & 13:00 – 18:00 u
zaterdag: 8:30 – 12:00 u
gesloten op zondag

Wetteren

Oosterzelesteenweg 125
B-9230 Wetteren
+32 (0)9 312 35 53
info@vdgereedschappen.be

ma t/m vr: 7:00 – 18:00 u
zaterdag: gesloten

Webshop

Ook buiten de kantooruren kunt u bestellingen plaatsen via onze Toolboy webshop!

Bent u reseller of recurrente afnemer? Vraag dan zeker een persoonlijke log-in aan zodat u voor uw online gereedschap aankopen meteen uw aangepaste prijzen ziet verschijnen.

Wat u van deze gereedschappen leverancier mag verwachten?

  • 1 partner voor sourcing, advies en service
  • ruime voorraden en snelle (na)leveringen
  • eigen hersteldienst en vervangtoestellen
  • competitieve prijzen en volumekortingen
  • volstrekt merkonafhankelijke leverancier
  • duidelijke offertes en correcte facturatie

Een gespecialiseerde B2B leverancier

We zijn een gespecialiseerde gereedschappen leverancier en leveren voornamelijk machines en gereedschappen voor professioneel gebruik. Onze service is bovendien perfect afgestemd op de noden en wensen van kmo’s, bouw- en industriebedrijven en overheden. Al zijn handige doe-het-zelvers natuurlijk ook welkom in onze groothandels om kwalitatieve machines en gereedschappen aan te kopen.

Worden we binnenkort ook uw vaste gereedschappen leverancier?

Onze vertegenwoordigers komen geheel vrijblijvend bij u langs om ons aanbod en onze concurrentiële prijzen aan u voor te stellen.

cta-icon

Bezoek onze webshop op toolboy.be