Professioneel gereedschap voor
de vakman en de industrie

Een echte one-stop-shop met tal van troeven

VD Gereedschappen is totaalleverancier van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, werkkledij, bevestiginsmateriaal, machines, handgereedschap en diverse materialen van verschillende topmerken, waaronder Dassy, Makita ,Bahco,… Maar ook voor alternatieve kwalitatieve merken bent u bij ons aan het juiste adres. Kunnen onze troeven u overtuigen om te kiezen voor VD Gereedschappen ? 

Troeven

wat zijn de  troeven van vd gereedschappen ?

146

Advies en een uitgebreid aanbodvan topmerken

VD gereedschappen is compleet merkonafhankelijk. We adviseren en zoeken voor onze klanten steeds de beste oplossing en selecteren daarvoor de beste kwalitatieve topmerken.

146

Digitalebestelmogelijkheden

Iedere klant kan een eigen login aanvragen en op een snelle, eenvoudige manier orders plaatsen, op basis van een lijst van regelmatig bestelde artikelen.

146

Ruime voorraad, vlotte bestellingen
en snelle (na)leveringen

Met onze ruime voorraad kunnen we uw producten snel op uw werf of bedrijf leveren. Wij beheren ook uw voorraad en naleveren op afroep is mogelijk.

146

Diverse
leveringsmogelijkheden

Wij leveren zowel op werven als bij bedrijven. Voorraadartikelen worden gemiddeld 1 à 2 werkdagen geleverd. Spoedleveringen zijn eveneens mogelijk

146

Eigen hersteldienst
en vervangtoestellen

Wat als uw materiaal het laat afweten ? Onze interne hersteldienst doet haar best om uw materiaal zo spoedig mogelijk te herstellen. Indien gewenst, voorzien we een vervangtoestel voor de tijd van de reparatie.

146

Ruime openingsuren
in onze verkooppunten

Vlug uw materiaal oppikken voor u naar de werf vertrekt, handig toch ? Bekijk onze ruime openingsuren in Wetteren en Zwalm

Overtuigd van de troeven van
VD gereedschappen of
heeft u toch nog een specifieke vraag ?

Onze accountmanager komt vrijblijvend bij u langs.

Maak een afspraak

Uiteraard bent u welkom in één van onze 2 winkelpunten

cta-icon

Bezoek onze webshop op toolboy.be