Uw bedrijfskleding laten bedrukken?

WIST U DAT U UW BEDRIJFSKLEDING KAN LATEN BEDRUKKEN BIJ VD GEREEDSCHAPPEN ?

Gepersonaliseerde bedrijfskleding

Uw bedrijf extra herkenbaar maken aan de hand van uw logo op de bedrijfskleding van uw werknemers? Goed idee! Bij VD Gereedschappen kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken met uw logo, slogan of de naam van uw werknemers.

Uw bedrijfskleding laten bedrukken?

Bij VD Gereedschappen vindt u een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve werkkledij, winterkledij, regenkledij en signalisatiekleding. We kiezen telkens voor topmerken, want werkkledij hoort uiteraard tegen een stootje te kunnen. Bovendien kunt u bij ons uw bedrijfskleding laten bedrukken met uw logo, slogan of de naam van uw werknemers. Welke druktechniek u ook verkiest, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering.

4 redenen waarom uw bedrijfskleding laten bedrukken een slimme zet is ?

Zie het als een reclamebord. Werkkleding bedrukken is een slimme manier van branding en publiciteit voor uw bedrijf. Uw (potentiële) klanten herkennen in een oogopslag uw personeel en weten meteen wie ze kunnen aanspreken.

Gaan je werknemers vaak de baan op? Dan geeft gepersonaliseerde bedrijfskleding een goede en professionele indruk aan de buitenwereld.

Door de gepersonaliseerde werkkleding te dragen, geeft uw personeel aan dat ze deel uitmaken van een groep, van uw bedrijf. Het kan ook een leuk welkomstgeschenk zijn voor nieuwe medewerkers.

Kiest u ervoor de werkkledij van uw werknemers te bedrukken met hun naam, dan vinden ze snel hun werkplunje terug in de kleedruimte.

Hoe dan?

Bij VD Gereedschappen kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken volgens diverse technieken. Afhankelijk van de sector waarin uw werknemers actief zijn en de werkkledij die ze dragen, bespreken we samen met u welke techniek het meest geschikt is.

Zeefdruk

Bij zeefdruk wordt de verf rechtstreeks op het textiel aangebracht met een rakel in een sjabloon. De verf wordt vervolgens gedroogd om de inkt te fixeren en wasvastheid te verzekeren.

Transferdruk

We drukken uw logo eerst op een papieren drager. Een kleine hoeveelheid lijm bij de inkt zorgt voor een stevig en duurzaam resultaat. Daarna persen we de opdruk op uw textiel.

Borduren

We zetten uw logo om in een patroon van steken en garen. Vervolgens brengen we het patroon aan op uw textiel. Voor deze toepassing is wel een iets stevigere stof vereist.

Ook interesse in gepersonaliseerde bedrijfskleding ?

cta-icon

Bezoek onze webshop op toolboy.be